Stadsprinsenpaar wordt fighter (ambassadeur) van Swim to Fight Cancer Delft

 

Swim to Fight Cancer Delft is een groot zwemevenement in Delft, dat in 2016 voor het eerst is gehouden. Dit jaar vindt de tweede editie plaats op zondag 27 augustus. Deelnemers zwemmen daarbij twee kilometer door het Rijn-Schiekanaal, waarbij ze zich laten sponsoren. De opbrengst is bestemd voor onderzoek ter voorkoming en genezing van kanker.

 

Z.D.H. Stadsprins Leon 1ste en H.D.H. Stadsprinses Wendy 1ste Kabbelaar de 41e zijn vereerd dat zij zijn gevraagd om hun naam aan dit evenement te verbinden. Leon: “Wij doen dit uiteraard graag, het is een ziekte waar iedereen vroeg of laat mee te maken heeft en die helaas veel leed veroorzaakt”

 

Stichting Delftse Carnaval Viering staat hier van harte achter, dit prachtige evenement past helemaal bij ons motto “Samen Staan we Sterk”. We hopen van harte dat we vele Kabbelaars zullen inspireren om op één of andere manier bij te dragen aan dit evenement: als zwemmer, als sponsor, als donateur, als vrijwilliger of als toeschouwer.

 

Voor meer info: zie de facebookpagina Swim to Fight Cancer 015. De website komt binnenkort weer online via www.swimtofightcancer.nl

 

Posted in DCV