Hallo Allemaal,

Een paar weken geen carnaval gevierd, afgelopen zaterdag toch maar even een uurtje bij het feest van de Fuil Spuiters geweest.

Wat was het weer gezellig druk, er werd begonnen met protocol.  Er moesten nog een aantal onderscheiding uitgewisseld worden tussen de prinsen onderling. Hierna werd ik het podium op geroepen, ik werd onderscheiden door prins Pascal voor het werk aan de Kabbelkrant.

Hierna kwam Johan Lispet (de grootvorst van de D.C.V.) aan het woord. Wat als een grapje op Facebook begon is op deze grote avond werkelijkheid geworden! Prinses Patty en Prins Pascal zijn door door de hoogheden in het huwelijksbootje gezet! Met Johan Lispet als trouwambtenaar voor 1 dag hebben ze compleet overdonderd volmondig ja gezegd! Wij willen iedereen bedanken die mee hebben gedaan aan deze ludieke carnavals huwelijk!