Het Boerenbal van de Rooie Rijers staat op het programma. Overal waar je keek liepen mensen op klompen van schuimrubber, plastic, sloffen en natuurlijk van hout. Na de openingspolonaise kreeg Prins Rick op het podium een aantal cadeaus van de andere aanwezige hoogheden.

Na een tijdje werden de dames van K.I.H.E.N. het podium op geroepen door Prins Rick, de dames hadden tijdens het kerstbal van de Rooie Rijers een foto met de scepter van Prins Rick op Facebook gezet. Beide dames kregen een K.I.H.E.N. plaat met flesjes Flugel van Prins Rick.

Voor het stadsprinsenpaar had Prins Rick een cadeau. Stadsprins Leon de 1e & Stadsprinses Wendy de 1e (en hun hofdame Anita) kregen speciale klompen met het Logo van de D.C.V.

Daarna natuurlijk weer feesten.
Halverwege de avond had Prins Rick had met nog iemand een appeltje te schillen. Zijn adjudant Pascal, die elke week opnieuw Prins Rick aankleed en hem met raad en daad bijstaat zoals een goed adjudant behoort te doen. Deze avond “kleedde” Prins Rick, Pascal aan met een grote bierpomp op zijn rug. Hiermee ging Pascal  de hele zaal door om een ieder die dorst had een biertje te geven.

 

Prins Rick en de Rooie Rijers bedankt voor deze gezellige avond!!!!